středa 25. května 2011

Lelo Billy - Luxusní univerzální vibrátor pro muže i ženy!


Billy je nejvíce univerzální vibrátor od švédského výrobce Lelo. Zároveň nabízí vynikající vlastnosti, lákavý design a spousty vylepšení oproti konkurenci.

Používání Lelo Billy

Tento vibrátor mohou používat jak ženy, tak i muži.

Pro ženy se nabízí klasické vaginální použití. Oblý a rozšířený konec přesně odpovídá umístění bodu G ve vagíně. Díky silným vibracím i pulzním programů jej lze využít i pro dráždění klitorisu. Samozřejmě se nabízí i anální hrátky.

Muži jej používají jako anální. Po zasunutí do zadečku oblý konec dosedne na prostatu - tu jemně masíruje vibrace. Pro muže je velmi příjemné samotné roztažení análního otvoru a masáž prostaty přináší nečekaně silný orgasmus.

Díky rozšířenému konci nehrozí jeho uvíznutí v konečníku - nedoporučuje se pro anální sex používat klasické vibrátory.

Vlastnosti Lelo Billy

Vibrátor je vodotěsný. Můžete jej používat například ve sprše. Zároveň tato vlastnost značně ulehčuje jeho údržbu - můžete jej opláchnout pod proudem vody.

Na povrch  vibrátoru je použit klinický silikon, který je velmi příjemný na dotek, pružný a měkký. Samotné tělo vibrátoru ovšem nelze ohnout, díky čemuž se velmi snadno zavádí a používá.

Billy nabízí jak vibrace, tak i pulzní programy. Ovládat je lze pomocí 4 tlačítek ve spodní bílé části. Dvě tlačítka slouží pro regulaci intenzity vibrací a druhé dvě tlačítka pro přepínání jednotlivých pulzních programů - automatické přerušování, postupné zesilování a zeslabování vibrací.

Nabíjecí! Nakonec i ušetříte - nemusíte dokupovat baterie a vibrátor je vždy připraven. Nabíječka je součástí balení.

Bonusem je nádherné balení. Dodává se v tvrdém papírovém boxu, který je celý černý a pouze na jeho přední straně svítí zlatý luxusní nápis Lelo. Praktické, pokud vibrátor plánujete jako dárek.

Podívejte se na Lelo Billy v kategorii Lelo vibrátory - za 1999,00 Kč