středa 25. května 2011

Stimulace bodu G a klitorisu - Lelo Ina


Ina je luxusní vibrátor od švédského výrobce Lelo. Rozhodně si zaslouží vaši pozornost! Přináší nejen dvojitou stimulaci, ale i výborné vlastnosti. Podívejme se na něj.

Tvar a použití

Největší výstupek funguje jako klasický vibrátor - zavádí se do vagíny. Jistě jste si ale všimli výjimečného oválného tvaru, který se značně rozšiřuje.

Bod G ve vagíně je trošku mimo dosah - klasickým rovným vibrátorem se k němu dostanete jen stěží. Naopak oblý konec Iny přesně ví kde jej hledat a po celou dobu jej bude stimulovat vibracemi.

Přístup ke klitorisu je mnohem snadnější. K jeho jemnému masírování a stimulaci slouží menší výstupek ve středu vibrátoru. Po zasunutí větší části do vagíny menší výstupek přesně dosedne na klitoris díky vibracím je zbytek maličkost.

Ovládání a vlastnosti

K ovládání slouží 4 tlačítka umístěné ve spodní bílé části.

Dvě z nich jsou k regulaci intenzity vibrací. Druhé dvě přepínají jednotlivé pulzní programy (pulzní programy = automatické zesilování a zeslabování vibrací v pravidelném rytmu, případně jejich přerušování).

Vlastnosti jsou na velmi vysoké úrovni. Díky vodotěsnosti si jej můžete vzít i do vany nebo sprchy. Jemný materiál na povrchu je sametově hebký a velmi příjemný na dotek.

Ina je dostupná ve dvou barevných provedení - ve tmavě fialové (na obrázku) a i ve světle zelené.


Podívejte se na obě barevná provedení v kategorii Lelo Vibrátory - za 2499,00 Kč.