úterý 24. května 2011

Lelo - Výrobce luxusních vibrátorů


Lelo je výrobce luxusních vibrátorů ze Švédska.

Čím se liší od konkurence:

Materiál

Na povrch všech modelů je používán vysoce kvalitní silikon. Vnější vrstvička je sametově hebká a velmi příjemná na dotek. Částečně lze zmáčknout. Vnitřní tělo vibrátoru je ovšem pevné, takže vibrátor se narozdíl od gelových neohýbá a velmi snadno se zavádí i používá.


Vodotěsnost

Všechny Lelo vibrátory jsou vodotěsné. Veliká výhoda ze dvou důvodů. Vibrátor si můžete vzít s sebou do vany nebo do sprchy a nemusíte mít strach i citlivou elektroniku. Zároveň jej můžete umývat pod proudem vody v umyvadle.

Baterie

Lelo vibrátory nemají baterie! Jsou nabíjecí. Ušetříte za nakupování nových a nových a nových baterií - v klasickém vibrátoru vydrží cca 3 hodiny.  Navíc se vám nestane nepříjemná situace, kdy zrovna žádné nové baterie nejsou po ruce.

Vibrace a pulzní programy

Vibrátory Lelo nabízejí jak vibrace, tak i pulzní programy.

U vibrací lze plynule regulovat jejich intenzitu. Stejně tak se vždy nabízí i několik pulzních programů - automatické pravidelné přerušování, postupné zesilování a zeslabování vibrací.

Design

Každý Lelo vibrátor je unikátním kouskem. Oblé tvary. Perfektně padnoucí do ruky a odpovídající tvarům těla. Právě design z něj dělá ideální a reprezentativní dárek.

Podívejte se na konkrétní vibrátory na Lelo vibrátory