středa 25. května 2011

Lelo Isla - vibrátor jako luxusní dárek


Předchozí článek byl o Lelo Soraya. Lelo Isla vychází právě z tohoto konceptu - stejný tvar, ale bez stimulačního výstupku na klitoris. Cenově je daleko přijatelnější a zachovává si kvalitní vlastnosti Soraya.

Materiál

Vnitřní struktura je z tvrdého materiálu - vibrátor se neohýbá jako gelové vibrátory. Velmi snadno se zavádí a i používá. Mezi vnitřním materiálem a materiálem na povrchu je diametrální rozdíl - vnější vrstva je z vysoce kvalitního silikonu.

Na dotek je velmi jemný, měkký a sametově hebký. Lze částečně zmáčknout. Velmi příjemný na používání. Zároveň je i hypoalergenní - nevyvolává alergické reakce ani i citlivých osob. Jeden z nejlepších dostupných silikonů.

Vlastnosti

Na vibrátoru lze plynule regulovat intenzitu vibrací a přepínat pulzní programy. Pulzní programy - automatické přerušování, zesilování a zeslabování vibrací - ženy si zamilují.

Vibrátor nepotřebuje baterie - je nabíjecí. Ušetříte a nikdy se nedostanete do svízelné situace, kdy zrovna nemáte po ruce nové baterie.

Tvar je navržen přesně podle dámského těla. Zaoblený konec je mírně rozšířený - dostane se tak až k bodu G a jemně jej masíruje a stimuluje vibracemi. Dostupný je ve dvou barevných kombinacích - temně fialové (na obrázku) a luxusní černé.

Lelo Isla je ideální jako dárek - luxusní a reprezentativní vzhled + kvalitní vlastnosti a funkce.

Podívejte na obě barevné provedení v kategorii Lelo vibrátory - za 2799,00 Kč.